Івано-Франківськ

Від мешканця Коломиї вимагали 6 700 доларів США неіснуючого боргу (ФОТО)

На Прикарпатті викрили групу вимагачів – організатору та учаснику повідомили про підозри.

frankivskzatrim 05042021 2

Відомо, що до складу угруповання входило троє мешканців Івано-Франківської області. Організатор – раніше судимий чоловік, який має зв’язки з місцевим криміналітетом і статус так званого «смотрящого» за одним із міст регіону. «Спеціалізувалися» зловмисники на вимаганні коштів з погрозами.

Про це повідомляє Національна поліція України, пише ПІК.

“Оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області спільно зі слідчими обласного управління поліції викрили учасників угруповання. Зокрема, встановили факт вимагання ними 6 700 доларів США неіснуючого боргу у мешканця міста Коломиї. Погрожуючи фізичною розправою, фігуранти змусили потерпілого переоформити на них його автомобіль”, – йдеться в повідомленні.

frankivskzatrim 05042021 1

Вчора, 5 квітня, поліцейські за участі спецпідрозділу КОРД провели вісім обшуків за місцями проживання та у транспортних засобах зловмисників. Виявили та вилучили: мобільні телефони та документи, що підтверджують протиправну діяльність.

Наразі за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури організатору та одному із його спільників вже повідомили про підозри. Обом інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (Вимагання).

frankivskzatrim 05042021

Досудове розслідування наразі триває. Правоохоронці працюють над встановленням повного кола причетних осіб та додаткових фактів злочинної діяльності угруповання.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено