Івано-Франківськ

Стало відомо, хто став керівником Калуської окружної прокуратури (ФОТО)

Територіальна юрисдикція окружної прокуратури поширюється на Калуський район, водночас діють два її відділи – Долинський та Рожнятівський.

169358931 2957647454465914 111135215919047637 n scaled

Керівником Калуської окружної прокуратури став Андрій Носович, який до цього обіймав посаду заступника керівника Калуської місцевої прокуратури, пише ПІК з посиланням на повідомлення  пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима 5 квітня 2021 року представив Андрія Носовича (на фото зліва) колективу Калуської ОП.

Роман Хима висловив впевненість у тому, що його досвід роботи в органах прокуратури та професіоналізм дозволить забезпечити ефективну діяльність очолюваного колективу. У свою чергу Андрій Носович подякував за довіру та пообіцяв наполегливо працювати задля забезпечення законності на ввіреній території.

Із відкритих джерел відомо, що Носович навчався у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, живе у Франківську.

У прокуратурі області нагадують, що 6 оновлених окружних прокуратур запрацювали на Прикарпатті з 15 березня відповідно до наказу Генерального прокурора від 17.02.2021 № 40.

Територіальна юрисдикція окружної прокуратури поширюється на Калуський район. Водночас діють і два її відділи – Долинський та Рожнятівський.

Читайте також:

Від 15 березня на Прикарпатті розпочинають роботу окружні прокуратури (ТОЧНІ АДРЕСИ)

Як в Україні будуть виплачувати 8 тис. грн допомоги ФОПам

Кабмін зайнявся цінами на бензин: не вище 30 гривень за літр

Ваш гороскоп на тиждень 5 – 11 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено