Івано-Франківськ

У Коломиї запрацювала платна парковка

Ціна паркування за 1 годину - 10 гривень. Абонемент на місяць - 400 гривень.

У Коломиї поступово впроваджують платне паркування. Про це у соцмережі повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

На зображенні може бути: автомобіль та текст

“Впроваджуємо цивілізоване паркування. Згідно з останніми змінами до законодавства України, оплата за паркування здійснюється тільки у безготівковій формі, тобто у платіжних терміналах, банківських автоматах чи комплексах самообслуговування”, – зазначив очільник Коломиї.
Платна зона паркування запрацювала вчора, 6 квітня на вулиці на вулиці Шевченка (поруч драматичного театр ім. І. Озаркевича).
За словами Богдана Станіславського, платне паркування  – це наступний крок у вирішенні проблеми нестачі паркувальних місць у громаді. 
“Зараз міська рада проводить пошук та аналіз ділянок, які в майбутньому відведуть під паркувальні майданчики. Це дозволить розгрузити завантаженість вулиць в центральній частині міста”, – додав Станіславський.
До слова, незабаром завершується період винесення попереджень водіям, які порушують правила дорожнього руху в частині паркування. В подальшому муніципальні інспектори з паркування фіксуватимуть порушення та надаватимуть власникам транспортних засобів повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування. Порушників чекають штрафи за зупинку чи стоянку в недозволеному місці, а також за неоплату за послуги паркування.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено