Івано-Франківськ

У Снятині хочуть об’єднати два позашкільні заклади

На території Снятинської громади діють Центр дитячої та юнацької творчості й Дитячо-юнацька спортивна школа. 

У Снятині на позашкільні навчальні заклади чекають зміни. Про це повідомляють на сайті Снятинської міської ради, пише ПІК.

У Центрі дитячої та юнацької творчості навчається 571 вихованців, працюють 13 педагогів. Снятинський ЦДЮТ організовує роботу за такими напрямками: спортивний, художній, хореографічний, вокальний, декоративно-прикладний, науково-технічний.

Аналізуючи стан відвідувань занять вихованцями бачимо низьку явку дітей, зокрема на гуртках сучасного танцю, хореографії та тенісу. Перш за все це свідчить про низьку поінформованість про роботу гуртків в інших навчальних закладах, а також в соціальних мережах.

Щодо роботи Снятинської ДЮСШ, то тут навчається 409 вихованців, навчання організовують 13 тренерів, із них 2 майстри спорту. Навчальний заклад працює за такими видами спорту: бокс, волейбол, футбол, теніс, плавання та джиу-джитсу.

“Аналізуючи стан позашкільної освіти розуміємо, що в перспективі повинна відбутися реорганізація закладів шляхом об’єднання та створення комунального закладу, де проводитиметься навчання за напрямками: художній, декоративно-прикладний, науково-технічний, екологічно-натуралістичний, туристично-краєзнавчий та дослідницько-експериментальний”, – йдеться у повідомленні.

Також переведення спортивних гуртків із ЦДЮТ у ДЮСШ та відкриття нових гуртків спортивного спрямування, створення літнього оздоровчого табору на базі ДЮСШ. Завдяки реорганізації робота даних закладів має покращитися.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено