Івано-Франківськ

Внаслідок обстрілів на Донбасі загинув український військовий

Окупанти обстріляли з гранатометів і мінометів низку українських позицій та цивільної інфраструктури.

Внаслідок обстрілів один український військовий загинув \ фото УНІАН

Протягом доби зафіксували сім порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, пише ПІК з посилання на УНІАН.

Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру ООС. Зазначається, що всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

“Неподалік селищ Піски та Опитне, російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го та 120-го калібру, а біля населених пунктів Гнутове, Широкине, Талаківка та Водяне, що на Приазов’ї, ворог використовував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю”, – йдеться в повідомленні.

В результаті обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу.

“На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК”, – зазначили в пресцентрі.

Станом на 7 годину ранку, 8 квітня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, з яких чотири по позиціях українських військових та один обстріл цивільної інфраструктури. Так, неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї.

“Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям”, – повідомили в пресцентрі.

Крім цього, у зведенні повідомляється, що в районі населеного пункту Водяне противник здійснив артилерійський обстріл цивільної інфраструктури.

“На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь”, – підсумували в пресцентрі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено