Івано-Франківськ

Вчителям Прикарпаття повідомили, хто з них може вакцинуватися в першу чергу

За кожним щепленим першою дозою буде зарезервована друга доза із цієї ж партії вакцини.

medium 2

Вчителям Пикарпаття та іншим працівникам освіти, залученим до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за їхнім бажанням, надано право щепитися вакциною  CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech, яка надійшла до України 25 березня 2021 року, повідомляють на сайті ОДА з посиланнмя на МОЗ України, пише ПІК.

Освітян вакцинуватимуть організовано мобільними бригадами з імунізації. За координацію процесів, формування списків охочих вакцинуватись та планування графіку виїздів мобільних бригад відповідають регіональні координатори з вакцинації.

“Працівники освіти, які залучені до ЗНО та мають бажання вакцинуватися, можуть звертатися до структурних підрозділів з питань освіти обласних державних адміністрацій. Вони, своєю чергою, узагальнять списки та передадуть їх регіональним координаторам з вакцинації для подальшого детального планування”, – йдеться у повідомленні, що поширене в Україні.

Через 28 днів після введення першої дози працівників сфери освіти, які матимуть бажання щеплюватися, вакцинують другою дозою з цієї ж партії вакцин CoronaVac. Тобто за кожним щепленим першою дозою буде зарезервована друга доза із цієї ж партії.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Коронавірус на Прикарпатті: в яких районах зафіксували більше нових випадків

Стало відомо, як в Україні посилять вимоги до призначення субсидій

У Долині для 312 мешканців громади виділять кошти на великодні “кошики”

Ваш гороскоп на 12 – 18 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено