Івано-Франківськ

Як у Долині проходитиме акція «Весняна толока – 2021»

16 квітня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Долинської міської ради під головуванням Івана Диріва.

Запрошуємо цієї суботи на загальноміське прибирання парку ім. Шевченка – Наше слово

Виконавчий комітет міської ради вирішив провести в період з 17 по 30 квітня 2021 року акцію «Весняна толока – 2021». Доповів про це заступник міського голови Андрій Курташ.

Про це повідомляють на сайті Долинської міської ради, пише ПІК.

Зокрема, керівники підприємств, установ, організацій усіх форм власності повинні забезпечити проведення комплексу санітарних робіт на прилеглій та закріпленій території з прибирання та вивезення сміття, а керівники закладів дошкільної освіти, загальноосвітніх та позашкільних закладів – організувати та провести заходи з прибирання та озеленення закріпленої та прилеглої території закладу”.

“Не оминули увагою впорядкування прибудинкових територій, керівники управлінських компаній ТзОВ «Нова Долина», ТзОВ «Долина-Сервіс», голови ОСББ повинні забезпечити прибирання та впорядкування цих територій”, – йдеться в повідомленні.

Працівники Сектору оперативного реагування ДМР спільно з старостами, відповідно до закріплених старостинських округів, проведуть роз’яснювальну роботу щодо залучення жителів Долинської територіальної громади до участі в акції “Весняна толока – 2021”.

Під час засідання доповідач наголосив, що всі роботи з виконання акції «Весняна толока – 2021» мають проводитись з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог, пов’язаних з поширенням респіраторної хвороби COVID-19.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено