Івано-Франківськ

На Прикарпатті досі розшукують двох підлітків (ФОТО)

Поліцейські Прикарпаття розшукують двох підлітків, які вчора утекли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

1534920506 1530785086 rozshuk 660x449 1

Поліцейські передусім звертаються до водіїв та мешканців Надвірнянщини, оскільки є велика ймовірність, що юні утікачі перебувають у місті Надвірній чи його околицях, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

Правоохоронці розшукують малолітнього мешканця міста Надвірна 14-річного Дмитренка Романа Богдановича та неповнолітнього мешканця с.Турка Коломийського району 16-річного Грибінника Владислава Михайловича.

Хлопці вчора, 19 квітня, близько 18 год пішли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та по цей час їх місце перебування невідоме.

Прикмети Романа Дмитренка: зріст 145 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве коротке.

Був одягнутий у чорні штани та чорну кофту, темне взуття.

Прикмети Владислава Грибінника: зріст 155 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве коротке.

Був одягнутий у чорні штани, чорний батник, темні кросівки.

“Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місця знаходження малолітнього Романа Дмитренка та неповнолітнього Владислава Грибінника, просимо негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424”, – повідомляють у поліції.

Нагадаємо, на Прикарпатті зникли двоє підлітків (ФОТО)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено