Івано-Франківськ

У Франківську розглянули варіант нової організації дорожнього руху біля McDonald’s

Сьогодні, 23 квітня, в Івано-Франківську пройшло позачергове засідання Комісії з безпеки руху.

На порядку денному одне питання – зміна схеми організації дорожнього руху в районі ТЦ «Арсен», ТЦ «Епіцентр», McDonald’s, пише ПІК.

Комісія з безпеки руху не затверджувала наявну схему, відтак під час засідання розглянули один із можливих варіантів розв’язання проблеми, що виникла.

“Розглянули варіант залишити проїзд від Епіцентру до Миколайчука (червона смуга внизу, див. на фото) для Епіцентру. А автомобілі, які виїжджають зі стоянки, зразу ж повертатимуться на інший проїзд і виїжджатимуть на вулицю Миколайчука”, – зазначили на засіданні.

Зауважується, що такий варіант має одну проблему – в одній точці автомобілі перетинаються.

“Ми запропонували зробити там розмітку (жовті квадрати, див. на фото). Розмітка використовуватиметься при перетині різних потоків. Виходить, що жовта смуга (див. на фото) виїжджає з правої смуги від Миколайчука до McDonald’s. Там здійснює покупки, виїжджає і пропускає один одного на розмітці. Також при виїзді потрібно поставити знак “поворот направо”, замість знаку “заборонено” і розмістити розмітку на червоній смузі внизу (див. на фото)”, – додали на засіданні.

Немає опису.

Нагадаємо, у Франківську розглянуть зміну схеми організації дорожнього руху біля “МакДональдсу”

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено