Івано-Франківськ

Переможець “Голосу Країни” Сергій Лазановський поділився своїми враженнями від проєкту (ФОТО)

Нагадаємо, Сергій Лазановський став переможцем 11 сезону «Голосу країни».

IMG 0657 scaled

Сьогодні, 27 квітня в Університеті Короля Данила переможець “Голосу Країни” Сергій Лазановський і фіналіст конкурсу Артем Паучек розповіли про свої враження від участі у проєкті, поділилися планами на майбутнє та надихнули тих, хто мріє стати відомим артистом, пише кореспондентка ПІК.

IMG 0638 scaled

Сергій Лазановський каже, що отримав перемогу завдяки глядачам.

“Саме ви змотивували піти на цей проєкт і стати переможцем. Це було складно психологічно. Коли ти виходиш на сцену, серце вилітає з грудей. У нас проводилися репетиції з тренерами кожний день по 4-5 год. Голос зривався, фоніатри приходили на допомогу. Це було важко, але коли ти отримуєш підтримку, стає легше”, – розповів Лазановський.

IMG 0661 scaled

Тьома Паучек зізнався, хто подарував йому його знамениту панаму.

“Я потиснув руку Дмитру Сергійовичу і спитав, де він купив свою панаму. В результаті він мені її подарував. На “Голосі” мої мрії збувалися на раз два”, – розповів хлопець.

IMG 0648 scaled

Паучек додав, що хоче повернутись на проєкт, як гість, чи тренер.

“Повернутись і сказати, що я це зробив. Потрібно ставити собі великі цілі, тому що в цей час в тебе здійснюватимуться маленькі цілі. І я поставив собі ціль – стати тренером на “Голосі”, – зізнався Тьома Паучек.

IMG 0653 scaled

IMG 0659 scaled

Нагадаємо, 25 квітня на каналі “1+1” відбувся грандіозний фінал головного вокального шоу “Голос країни-11”. За перемогу у суперфіналі змагалися Тьома Паучек з команди MONATIK, Сергій Лазановський з команди DOROFEEVA, Сергій Нейчев з команди Олега Винника, та зірка Рівного Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль. В результаті переможцем 11 сезону «Голосу країни» став Сергій Лазановський.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено