Івано-Франківськ

В Івано-Франківську 8-річній дівчинці терміново потрібні донори крові

У Софійки Федів виявили лейкемію (рак крові).

В Івано-Франківську 8-річній дівчинці потрібна допомога донорів-чоловіків віком від 25-45 років для здачі тромбоцитів. Про це повідомляють у спільноті ДонорUA Прикарпаття, пише ПІК.

В Івано-Франківську 8-річній дівчинці терміново потрібні донори крові

Софійка Федів (8 рочків) захворіла на пневмонію і потрапила до лікарні. Коли через певний час покращення не настало, виявилося, що діагноз – лейкемія (рак крові). Дівчинку одразу перевели до онкогематології і розпочали лікування. Наступного тижня буде проводитись перший курс хіміотерапії. Але спершу потрібно підняти показники крові.
Софійці дуже потрібні донори тромбоцитної маси з 3 плюс або мінус групою крові. Тільки чоловіки, віком 25-45 років.
 “Софійка – учениця другого класу. Вона дуже хоче одужати, повернутися до школи, до своїх друзів. Просимо допомоги донорів у Івано-франківську для донечки”, – каже мама дівчинки Христина.
Детальна інформація за посиланням:
Запланувати кроводачу потрібно за посиланням: https://account.donor.ua/donations/plan
У разі запитань – телефонуйте ! З 8.00 до 20.00 без вихідних – 067 208 03 03 (Координаційний центр ДонорUA)
Донорів чекають:
  • Івано-франківська обласна станція переливання крові
  • Івано-Франківськ, вул. С. Бандери, 23 з 8.30 до 14.30.
З собою мати паспорт!
Також в реєстратурі вказуйте кому здаєте кров, щоб в лікарні її видали безкоштовно. Про підготовку та дієту донора читайте тут: https://donor.ua/pages/2275. Якщо Ви готові здавати кров на прохання, реєструйтесь в системі ДонорUA: https://account.donor.ua/register
Як це працює? Ви реєструєтесь на нашому сайті. Коли надходить звернення про пошук донора Вашої групи крові в Вашому місті, система автоматично надсилає лист на Вашу e-mail адресу, а також зараз ви можете отримувати сповіщення через Viber чи Telegram: https://donor.ua/blog/2191. Після кроводачі, Ви відмічаєте її в особистому кабінеті. Так ми маємо інформацію, що на прохання відгукнулися і допомога отримана.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено