Івано-Франківськ

Аваков хоче, щоб поліція в Україні частіше застосовувала електрошокери (ОНОВЛЕНО)

Зупинили тебе за перевищення швидкості – не послухав – шокером!

5ed35a57f1126 wpv 855x500 center center scaled

Аваков хоче протягти законопроєкт про використання шокерів поліцією, повідомила депутатка від “Голосу” та членкиня парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Устінова на своїй сторінці в Facebook, пише ПІК.

“На позачерговому засіданні Верховної Ради (29 квітня) в обхід рішення комітету хочуть протягти законопроєкт №4375 про використання шокерів поліцією! Законопроєкт провалили на комітеті та відправили на доопрацювання автору. Але вперше! за час роботи комітету цього скликання – законопроєкт не повертають автору, а виносять в зал, начебто для відхилення, а насправді хочуть протягти і збирають під це голоси!!!  “, – написала Устінова.

Вона вважає, що поліція готується до масових протестів.

“По-перше схоже наша поліція та незмінний міністр Аваков таки готуються до масових протестів, адже законопроєктом №4375 пропонується дозволити застування поліцейськими шокерів в тому числі під час цитую: “затримання особи, яка вчинила адміністративне або кримінальне правопорушення і чинить при цьому фізичну протидію поліцейському”! Адміністративне Карл! Зупинили тебе за перевищення швидкості – не послухав – шокером! Вийшов на протест – не те зробив – шокером!, – повідомила депутатка.

Устінова також зазначила, що МВС вже закупило шокери вже закупили, наа 33 млн, 200 штук (разом з комплектом батарей ітд) по 65 тис/шт.

До слова, сьогодні “Українська правда” написала:

Арсен Аваков – рекордсмен з-поміж усіх міністрів внутрішніх справ незалежної України за тривалістю перебування на посаді. А після того, як уряд звільнив Андрія Коболєва (у якого з міністром, до речі, прекрасні стосунки) з “Нафтогазу”, він по суті залишився єдиним з умовних політичних важковаговиків, які прийшли у владу 2014 року. Таким собі “останнім з могікан”.

P. S. Через кілька годин після публакації думок Устінової стало відомо, щоВ ерховна Рада України провалила у першому читанні законопроект щодо розширення прав поліції на застосування електрошокерів. Документ підтримали тільки 126 парламентаріїв.

Читайте також: 

Нові правила: Шмигаль розповів, хто субсидії не отримає

У Калуші прийняли рішення щодо призначення субсидій

Кладовище – не смітник! – міський голова Коломиї розвінчав комуністично-атеїстичні квіти

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено