Івано-Франківськ

“МайстерШеф”: Микола Мигаль приготував драглі з кролика та бив суддів вербою (ФОТО)

Франківець Микола Мигаль бив гілочками верби учасників і… суддів шоу "МастерШеф". Ця забава сподобалася журі.

181425586 5424774030897250 9059931169003023618 n scaled

На першому конкурсі учасники поділилися на 3 команди. Лідія стала капітаном жовтих, Віктор — червоних, а Віталій — синіх. Завдання кожної команди — створити неперевершену великодню композицію.

Головна умова — щоб ця композиція повністю відображала святковий настрій і була прекрасною на смак. Однак не все так просто: учасники мали довести, що страви у звичайному великодньому кошику можуть бути ресторанного рівня. Кількість страв не мала значання, тільки якість. На приготування пасхальної композиції судді виділили шефам 2,5 години. 

1 1 scaled

Команда синіх перед подачею розіграла невелику театральну виставу: Микола Мигаль бив гілочками верби учасників і… суддів шоу! Ця забава сподобалася журі. Та ще більше їм до вподоби були страви, які учасники приготували для великоднього кошика.

Сині подали імпровізовану котлету по-київськи з компоте з кураги та яблука. Ектору сподобалося все: від подачі до смаку. Наступною стравою було курча, мариноване корицею, креветками та овочами. Аромат, смак і колір сподобалися професійному журі. Італійська паска також була на рівні, а от сирна — незвичною на смак, але занадто солодкою.

182030893 5432722480102405 278060976736658176 n scaled

У другому конкурсі Микола Мигаль приготував язик із джемом та ожиною, еспумою з пастернаку і філадельфією. Проте язик був жорстким, а подача — непривабливою. Зрештою, за висновками суддів, найгірше із завданням упоралися Влад, Стелла і Микола Мигаль.

181150982 5425123877528932 1543334048040625075 n scaled

Саме вони та Лідія боролися сьогодні на битві чорних. Перш ніж судді озвучили всі етапи конкурсу, учасникам потрібно було визначити зірку страви. Влад узяв сібас, Стелла обрала курку, Лідії дісталася печінка, а Миколі ― кріль.

Шефи мусили зробити страви ресторанного рівня… у мікрохвильовці! На приготування кулінарного шедевру судді виділили півтори години. Мигаль приготував драглі з кролика з бланшированим шпинатом, вуаллю з червоного вина і чатні з яблука. Суддям сподобалось усе, окрім балансу перцю в страві. 

За рішенням суддів кухню «МастерШеф. Професіонали»-3 у 13 випуску залишила Лідія Корнієнко. А Микола Мигаль продовжує боротьбу за перемогу у проекті.

162379909 3863013263767106 1248564926189538411 n scaled

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено