Івано-Франківськ

У Долині лікарню сьогодні відключать від електропостачання через борги

6 травня від 11 до 17 години у медичному закладі відключать світло.

У Долині виникла проблема у багатопрофільній лікарні. Медзаклад хочуть залишити без світла. Як раніше повідомляла ПІК це пов’язано із заборгованістю за електропостачання.

У Долині виникла проблема у багатопрофільній лікарні.

У повідомленні “Прикарпаттяобленерго” йдеться проте, що знеструмлення є вимушеною дією,  спричиненою заборгованістю лікарні перед постачальником ТОВ “УКР ГАЗ РЕСУРС” за спожиту електроенергію  та заборгованістю за розподіл електроенергії  перед обленерго. 

Цю проблему можна було б вирішити, проте те, Долинська міська рада досі не прийняла у комунальну власність медичний заклад “Долинську багатопрофільну центральну районну лікарню”. За словами міського голови Івана Диріва, це пов’язано з тим, що колишнє приміщення стоматполіклініки  не включене в перелік. Дане приміщення пустує вже 2 роки.

“Ми зверталися до Калуської районної ради. До 23 воно не було включене,  а 23 квітня районна рада вирішила забрати його з балансу комунального некомерційного підприємства(КНП)  і взяти собі на баланс виконавчого апарату. “, – сказав Іван Дирів у коментарі “РАІ”.

Крім того, на території лікарні є ряд споруд, які не використовуються, або використовуються не в повній мірі. Ще одна причина не вчасне підписання актів передачі  лікарні Калуською районною радою. Там в свою чергу зазначають, що ніяких затримок із підписанням актів немає.

Очільник Долини додає, що дана проблема є надуманою і лікарню ніхто не відключить ні від світла, ні від води…

Схоже, що у Долині не можуть цілком розібратися у проблемі. Думки органів місцевої влади розходяться…

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено