Івано-Франківськ

Франківськ, Жовква, Броди та Богородчани підписали Меморандум про співпрацю (ФОТО)

Меморандум уже назвали основою співпраці між "ідеальними" ренесансно-бароковими містами.

IMG 0810 scaled

Захід відбувся сьогодні, 7 травня, на День міста, на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких в Івано-Франківську, пише кореспондентка ПІК.

Як зазначали на заході, мова йде про постійну співпрацю між містами України, зведеними за принципами «ідеальних» міст Європи. Серед них Івано-Франківськ, Жовква, Броди, Полонне, Богородчани, Маріямпіль.

“В нас є багато спільних рис. Меморандум дасть поштовх для подальшої співпраці і започаткує великі проєкти. До прикладу, є намір створити туристичний маршрут між містами”, – розповів Олег Вольський, міський голова Жовкви.

Разом з мером Франківська Русланом Марцінківом Меморандум підписали: міський голова Бар Володимир Саволюк, селищний голова Богородчан Ростислав Заремба, очільник міста Броди Анатолій Белей, голова Дубовецької територіальної громади, до складу якої увійшов Маріямпіль, Павло Андрусяк, міський голова Жовкви Олег Вольський, міський голова Полонного Франц Скримський.

В рамках підписання Меморандуму відбулася презентація проєкту «Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи «ідеальних» міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області».

Нагадаємо, що проєкт увійшов у перелік проєктів – переможців конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

IMG 0814 scaled IMG 0817 scaled IMG 0819 scaled IMG 0822 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено