Івано-Франківськ

Прикарпатець смертельно переїхав пенсіонера на Закарпатті (ФОТО)

Слідчі поліції Рахівщини встановлюють обставини смертельної аварії у селі Лазещина.

WhatsApp%20Image%202021 05 11%20at%2010.04.39

Вчора, 10 травня, увечері до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Лазещина Рахівського району.

Про це повідомляє пресслужба управління Нацполіції Закарпаття, пише ПІК.

За викликом оперативно прибули поліцейські, які встановили, що 27-річний водій автомобіля «Nissan Navara», житель Івано-Франківської області, рухаючись аварійно-небезпечною ділянкою дороги у селі Лазещина, не впорався з керуванням та під час роз’їзду із зустрічним транспортом, допустив зіткнення з мотоблоком.

“Від удару 65-річний водій мотоблока впав під колеса позашляховика, який продовжив рух та зупинився тільки через 40 метрів від місця аварії. В результаті ДТП, пенсіонер отримав несумісні з життям травми”, – йдеться у повідомленні.

WhatsApp%20Image%202021 05 11%20at%2010.20.25

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Наразі його затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Транспортні засоби учасників ДТП поміщено на арештмайданчик Рахівського відділу поліції. У справі призначено ряд експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин ДТП.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено