Івано-Франківськ

У Долині хочуть замінити лампи вуличного освітлення

Вчора, 11 травня заступник міського голови Роман Ісайчук провів робочу координаційну нараду з старостами старостинських округів.

Olive Green Current Mood Photo Collage scaled

Нарада пройшла за участю директора КП «Комунгосп» Володимира Бойківа та начальника відділу реєстраційних процедур та оформлення паспортів Долинського ЦНАПу Андрія Маївського, пише ПІК з посиланням на Долинську міську раду.

У ході наради:

Розглянули необхідність забезпечення якісною комп’ютерною технікою адміністраторів віддалених робочих місць старостинських округів.

“З метою огляду наявної техніки та їх характеристик в деякі населені пункти виїдуть фахівці комп’ютерних технологій і зроблять відповідний аналіз”, – йдеться у повідомленні.

Начальником відділу реєстраційних процедур та оформлення паспортів Долинського ЦНАПу Андрієм Маївським провели інформативну роботу для старост у частині видачі різних видів довідок та їх оформлення, оплати за послуги.

Виокремили першочергові господарчі справи, зокрема необхідність заміни ламп вуличного освітлення в селах громади;

Обговорили пропозицію ймовірного залучення підрядних організацій для обслуговування громади в питанні заміни ламп та світильників вуличного освітлення. Як результат – питання вивчатимуть докладніше.

У зв‘язку із збільшенням обсягу господарських робіт у селах громади, обговорили необхідність на місцях працівників з благоустрою та потребу покосу трави на кладовищах, інших громадських територіях.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено