Івано-Франківськ

У Львові в під’їздах будинків повзають гадюки (ФОТО)

У мікрорайоні Рясне-2 люди б'ють на сполох через велику кількість гадюк.

У Львові активізувалися змії. Вони живуть біля школи і навіть заповзають у під’їзди. Про це пише ПІК із посиланням на 24 канал.

У Львові в під'їздах будинків повзають гадюки (ФОТО)

Про гадюк біля школи та ЖК “Соняшник” повідомив львів’янин Тарас Стаховський. На фейсбук-сторінці Гарячої лінії міста Львова чоловікові порадили звернутись у ДСНС.

Чоловік розповів, що на території середньої загальноосвітньої школи №100, на вулиці Величковського, живуть гадюки. Також плазунів помітили біля ЖК “Соняшник”.

“На вулиці Величковського (Рясне-2) неодноразово за останні кілька днів бачили гадюк”, – зазначив Стаховський.

Львів’янин вперше побачив плазунів біля школи 23 квітня. Вже 11 травня гадюки з’явились й біля житлового комплексу.

Львів'яни б'ють на сполох: на Рясному гадюки повзають біля школи та у під'їздах – фото

У Гарячій лінії міста Львова розповіли, що повідомили про цей випадок райадміністрацію Шевченківського району. Проте там порадили у випадку виявлення змій звертатися у Головне управління ДСНС України у Львівській області. Тоді надзвичайники скерують на місце серпентологів, які виловлять плазунів.

Як розповіла очільниця управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування  Львівської міської ради Олександра Сладкова, справді на Рясному знайшли трьох гадюк. Коли їх оглядав зоолог Тарас Гринчишин, плазуни вже були мертвими.

Вона також додала, що фахівець проведе у тих школах Рясне, де знайшли змій, урок-роз’яснення. Але інформації потребують усі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено