Івано-Франківськ

На Франківщині нелегальні перевізники не бояться викриття: чому? (ВІДЕО)

Нелегальні перевізники "забирають хліб" у офіційних водіїв, а головне ніде не ховаються.

На Франківщині нелегальні перевізники найчастіше працюють поблизу вокзалів та автостанцій, пише ПІК.

На Франківщині нелегальні перевізники не бояться викриття: чому? (ВІДЕО)

Нелегали не мають дозволів на перевезення пасажирів, не несуть відповідальності за технічний стан транспорту, не перевіряють стан здоров’я водіїв, не відповідають за безпеку пасажирів та не сплачують податків.  За інформацією Державної автоінспекції України з безпеки на наземному транспорті, бюджет кожної області в середньому недотримує у вигляді податків від 3 млн.грн. щомісячно.  

Натомість офіційні перевізники, не знаходячи управи на нелегалів, змушені сходити з маршруту та банкрутувати. 

Керівник Укртрансбезпеки в Івано-Франківській області Іван Герасимко замість того, щоб заборонити роботу нелегальних водіїв, схоже навпаки підтримує їхню діяльність. Журналістам Голос-інфо вдалося побачити дружню розмову Івана Герасимко з нелегалами на автостанції у місті Коломия.

До слова, Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра інфраструктури і який реалізує державну політику у сфері безпеки на автомобільному транспорті загального користування, міському електричному, залізничному, морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибного господарства).

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено