Івано-Франківськ

У Рожнятові хочуть провести капітальний ремонт мосту через річку Дуба

Міст через річку Дуба в Рожнятові на автомобільній дорозі Рожнятів-Вербівка планують відремонтувати цього ж року.

У Рожнятові селищна рада неодноразово зверталася до обласної державної адміністрації щодо ремонту цього моста, а також автомобільних доріг, які належать до відання ОДА, зокрема, Рожнятів-Липовиця, Рожнятів-Вербівка, Креховичі-Дзвиняч, Калущ-Осмолода, Рожнятів-Голинь. Про це повідомляє Рожнятівська селищна рада, пише ПІК.

У Рожнятові хочуть провести капітальний ремонт мосту через річку Дуба

Фото ілюстративне

На сьогодні одержали відповідь стосовно ремонту моста. Облдержадміністрацією затверджено Перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за бюджетною програмою.

“Відповідно до вказаного переліку передбачено виконання робіт на об’єкті «Капітальний ремонт моста на а/д Рожнятів-Вербівка, км 3+284 через р. Дуба в смт. Рожнятів Рожнятівського району Івано-Франківської області” – йдеться в листі.

За інформацією ДП «Дороги Прикарпаття», проект капітального ремонту моста проходить державну експертизу. Після завершення буде оголошуватися тендер на проведення робіт з капітального ремонту. Роботи на мості розпочнуться після укладення договору між ДП «Дороги Прикарпаття» та підрядною організацією.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено