Івано-Франківськ

“Онлайн День меланоми”: прикарпатці зможуть безплатно обстежити шкіру

Отримати консультацію можна з 24 по 28 травня.

Працівники кафедри дерматології та венерології Івано-Франківського національного медичного університету з нагоди Днів боротьби з меланомою пропонують безплатно пройти обстеження новотворів шкіри, що потребують огляду.

Для проходження огляду необхідно в період з 24 по 28 травня надіслати на електронну пошту melanomaday2021@gmail.com коротку інформацію про себе (прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, контактний номер телефону та електронна адреса), а також прикріпити до листа якісні фото утворення, котрі ви бажаєте проконсультувати.. Також можна заповнити Google-форму за посиланням.

Про це інформує ПІК з посиланням на сайт вишу.

Після опрацювання запиту науковці ІФНМУ зв’яжуться з пацієнтом і повідомлять інформацію про результати огляду фотографії або ж запросять прийти у визначений день на клінічну базу кафедри – лікувально-діагностичний центр «Медекс плюс» – для проведення діагностичної дерматоскопії.

“Фото краще зробити з лінійкою біля родимки для встановлення справжніх розмірів. Особливу увагу слід надавати утворенням, що швидко ростуть та змінюють форму, колір, піднімаються над рівнем шкіри, кровоточать”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено