Івано-Франківськ

У Косівській лікарні встановили нові рентгенапарат, комп’ютерний томограф і УЗД (ФОТО)

Послугами рентгенапарата та комп'ютерного томографа можна користуватися за направленням сімейного лікаря.

У Косівській лікарні  вчора, 20 травня  відбулося освячення сучасного відділення медичної допомоги  за участі керівництва району та КНП «Косівська центральна районна лікарня». Чин освячення звершив отець Іван Близнюк. Про це повідомляє Косівська районна державна адміністрація, пише ПІК.

У Косівській лікарні встановили нові рентгенапарат, комп’ютерний томограф і УЗД апарат (ФОТО)

20052021009

“Держава взяла курс на осучаснення та модернізацію медичних закладів. Тішить, що капітальні інвестиції в інфраструктуру, зокрема сфери охорони здоров’я, зростають. Лише так можна забезпечити справді якісне надання медичних послуг. Бо за здоровою нацією стоїть успішна держава”, – зазначив очільник району Петро Іванишин.

До слова, такі позитивні зміни у цьому закладі охорони здоров’я стали можливими завдяки урядовій програмі, яка передбачала закупівлю сучасного медичного обладнання для українських лікарень. Кошти з державного бюджету спрямовувалися на обладнання для відділень екстреної медичної допомоги в опорних лікарнях госпітальних округів.

Так, минулого року в досить стислі терміни у Косівській ЦРЛ вдалося провести роботи з капітального ремонту приміщень медичної допомоги.

20052021008

20052021005

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено