Івано-Франківськ

В Шотландії прийняли на роботу собаку: стали відомі обов’язки працівника

Співробітники виробництва встановили для чотирилапого графік роботи та обладнали розплідник.

60a5ed0dc901e 1621486861

В Шотландії завод з виробництва віскі найняв кокер-спанієля за кличкою Рокко в якості інспектора по бочках, повідомляє ТОнеТО з посиланням на Експрес, пише ПІК.

“Робота спанієлябуде полягати в тому, щоб по запаху визначати якість деревини і те, наскільки вона придатна для зберігання спиртного. Крім того, в обов’язки Рокко входить обхід всього заводу. Якщо однорічний пес почує дивний запах, він дасть про це знати співробітникам”, – йдеться у дописі.

Бренд-директор заводу додав, що нюх собаки в 40 разів сильніший людського і багато виноробних підприємств використовують механічні «носи» на виробництві. Однак Grant’s Whisky вирішили зберегти традиції, задіявши для контролю якості природний нюх собаки.

Відзначається, що Рокко півроку навчався у експерта Стюарта Філіпса в Уельсі, відточуючи свої вроджені навички. Філліпс використовував кілька бочок з заводу, щоб побудувати справжній тренувальний полігон для пса.

Співробітники виробництва обладнали для тварини розплідник. Псом займається особисто керівник групи Ліенн Ноубл: вона встановлює для Рокко графік роботи, годує його і тренує.

Про заробітну плату собаки не повідомляють.

Читайте також:

Оцінка експерта: хто допоможе молодій людині без професійного досвіду знайти добру роботу на Прикарпатті

Українцям у липні перерахують пенсії

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено