Івано-Франківськ

Податкова нарахувала майже 40 мільйонерів на Прикарпатті

За підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів громадян 39 мешканців Івано-Франківщини вказали у своїх деклараціях доходи понад 1 мільйон гривень, у
uryad groshi
Про це під час пресконференції повідомила начальник Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

Зросла цьогоріч майже втричі й сума задекларованих ними доходів, а це 346,5 мільйонів гривень проти минулорічних 136 мільйонів гривень. Відповідно збільшилася в порівнянні з минулим роком більш як в 4 рази й очікувана сума податків та зборів, що мають надійти до бюджетів, та становить 29 мільйонів гривень.

Найбільше мільйонерів, 16 громадян, проживає в м. Івано-Франківську, затим йдуть Калуш та Коломия – по 5 осіб на кожне місто. Рекордну суму доходів, а це майже 80 мільйонів гривень, цьогоріч задекларував мешканець обласного центру та вже сплатив 2 мільйони гривень податку з доходів фізичних осіб. До 1 серпня ц.р. він має сплатити ще 5 мільйонів ПДФО та 1,2 мільйони військового збору.

Загалом, зазначила Ірина Столярик, попри карантинні обмеження та нестабільну економічну ситуацію, мешканці Прикарпаття сумлінно виконали свій конституційний обов’язок щодо декларування доходів та подали до податкових органів області 6310 декларацій, що на 200 більше, аніж торік, та задекларували понад 1 мільярд гривень доходів. У порівнянні з минулим роком загальна сума зросла більш як чверть мільярда гривень.

Читайте також: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено