Івано-Франківськ

На Львівщині директор філії “Нафтогаз Тепло” взяв 1 млн гривень хабара: що далі

Він обіцяв посприяти, аби новозбудований багатоквартирний будинок був приєднаний до електромереж якомога швидше, поза законом.

DJI 0150 scaled

На Львівщині викрили на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди директора філії ТзОВ «Нафтогаз Тепло» одного з міст районного значення Львівської області. Викриття відбулося за процесуального керівництва обласної прокуратури,  повідомляє Пресслужба Львівської обласної прокуратури, пише ПІК.

“Встановлено, що керівник філії одержав від директора одного з товариств Новояворівська, яке займається будівництвом нерухомості, неправомірну вигоду у розмірі 1 млн грн. Натомість він обіцяв посприяти, аби новозбудований підприємством багатоквартирний будинок був приєднаний до електромереж якомога швидше, не чекаючи, коли буде збудована додаткова підстанція, до якої, згідно проектної документації, і мало бути підключення”, – йдеться у повідомленні.

Крім цього, у цю суму входили послуги по невідключенню від електропостачання сусіднього будинку тієї ж фірми, який уже зданий у експлуатацію, проте під’єднаний до електромережі з порушеннями правил.

“Фігуранта затримали відразу після передачі коштів, їх вилучили. Проводяться невідкладні слідчі дії, по закінченню яких буде вирішуватися питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади”, – додають у прокуратурі.

Санкція статті, яку інкримінують зловмиснику,  передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено