Івано-Франківськ

12-річний хлопчина загинув під час шкільної екскурсії на Львівщині (ФОТОФАКТ)

Під час шкільної екскурсії до водоспаду у Львівській області один з учнів впав у воду і загинув, повідомили у Державній

118773555 cf42eaef bdcd 4096 a788 88604fef978c

Інцидент стався у селі Кам’янка Стрийського району на водоспаді у національному природному парку “Сколівські Бескиди”.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що класну керівницю, яка супроводжувала учня, вже госпіталізували із серцевим нападом. А вчителя, який намагався врятувати дитину, з переохолодженням.

Хлопчик послизнувся і впав у воду, але зачепився ногою за коріння дерева і, ймовірно, захлинувся. Остаточні причини смерті встановлять експерти.

Рятувальники, які приїхали на місце події, бензопилою розрізали дерево, за яке зачепилась дитина, вивільнили і витягнули на берег тіло хлопчика.

Дитина отримала травми несумісні з життям. Медики констатували смерть.

Директор заповідника “Сколівські Бескиди” Василь Приндак запевняє, що небезпечні ділянки водоспаду огороджені: “Там є і попереджувальні таблички, щоб туди ніхто не залазив, є і огородження, нижче якого не можна спускатися”.

Хлопець переліз його і став на камінь, який є дуже слизький і послизнувся. Дитина по камені з’їхала в річище водоспаду. Люди, які були поруч, не могли туди дістатися”, – цитує директора заповідника ZAXID.NET.

Зараз на місці трагедії працюють поліцейські та експерти, батьків хлопчика уже повідомили. За словами керівниці управління освіти Львівської міськради Зоряни Довганик, 45-річна класна керівниця, що супроводжувала цю шкільну екскурсію, отримала серцевий напад. Її госпіталізували, пише видання.

Також до лікарні з переохолодженням також доправили й іншого вчителя, який намагався врятувати хлопчика з-під води.

Хлопчик, 2009 року народження, житель Львова. Він вчився у 6 класі місцевої школи.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено