Івано-Франківськ

На Прикарпатті розслідують дві аварії, у яких постраждали дитина і жінка (ФОТО)

ДТП з потерпілими правоохоронці зареєстрували в обласному центрі і на Надвірнянщині.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

В першому випадку постраждала жінка-пішохід, у другому – малолітній велосипедист. Слідчими розпочаті кримінальні провадження і з`ясовуються всі обставини, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

2 червня о 15:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП в Івано-Франківську на перетині вулиць Петлюри-Коновальця. Виїздом поліції на місце події встановлено, що 40-річний водій автомобіля DAF з напівпричепом під час повороту праворуч, з вулиці Коновальця на Петлюри, здійснив наїзд на 50-річну мешканку обласного центру. Жінка переходила дорогу на регульованому пішохідному переході. Встановлюється, на який сигнал світлофора рухалася потерпіла і водій. Франківку доставлено у медичний заклад – в реанімаційне відділення, а водія перевірено на стан сп`яніння – тверезий.

Того ж дня о 17:50 сталася аварія на Надвірнянщині. Поліцейськими встановлено, що 33-річний водій транспортного засобу Nissan Primera допустив зіткнення із 9-річним велосипедистом, місцевим мешканцем. Останній рухався у попутному напрямку, проїзною частиною дороги. Намагаючись уникнути зіткнення, водій з`їхав у кювет, пошкодивши огорожу. У результаті аварії малолітнього потерпілого госпіталізовано, станом на 3 червня – відпущено за місцем проживання. Правоохоронці перевірили водія, мешканця Закарпатської області, на стан сп`яніння. Чоловік – тверезий.

“За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поліцейські вилучили, триває досудове розслідування”, – йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: дорога

На зображенні може бути: дорога та дерево

На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено