Івано-Франківськ

Стало відомо, в яких районах Прикарпаття найбільше боргують зарплату працівникам

У травні порівняно з 1 квітня 2021 року сума боргу працівникам підприємств області збільшилась на 2,8 млн.грн (на 7,4%).

Стало відомо, де на Франківщині найбільше боргують заробітну плату. Про це повідомляє Головне управління статистики в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Стало відомо, в яких районах Прикарпаття найбільше боргують зарплату працівникам

В цілому по економіці області обсяг невиплаченої заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій  станом на 1 травня цього року становив 40,3 млн.грн, що складає 1,8% фонду оплати праці, нарахованого за квітень 2021 року.

“Основна частка загальної суми боргу припадала на підприємства Івано-Франківського району (82,1%). Частка боргу підприємств Калуського району склала 13,6%, Косівського – 4,2%, Коломийського – 0,1%. У підприємств Верховинського та Надвірнянського району заборгованість із виплати заробітної плати відсутня”, – йдеться у повідомленні.

Порівняно з 1 квітня 2021 року сума боргу працівникам підприємств області збільшилась на 2,8 млн.грн (на 7,4%). Збільшення суми невиплаченої заробітної плати у квітні 2021 р. спостерігалося у Івано-Франківському районі – на 2,7 млн.грн, Косівському – на 258,2 тис.грн та Калуському – на 97,3 тис.грн.

Заборгованість із виплати заробітної плати у Коломийському районі зменшилась на 180,9 тис.грн, а у Верховинському районі погашена повністю. Заборгованість із виплати заробітної плати за рахунок бюджетних коштів на 1 травня відсутня.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено