Івано-Франківськ

У Франківську через підприємця мешканці двох вулиць залишилися без газу

Через власника "Західенергоконтроль", 12 споживачів по вулицях Ленкавського та Кривоноса без газопостачання.

У Франківську власник підприємства “Західенергоконтроль” на території якого розташований газорегуляторний пунк (ГРП) державної форми власності, не надає доступ газовикам для його заміни. Про це повідомляє АТ “Івано-Франківськгаз”, пише ПІК.

У Франківську через підприємця мешканці двох вулиць залишилися без газу

“Даний ГРП побудований в 1976 році. За тривалий період експлуатації пункт зносився та потребує заміни. Та на жаль, цього газовики зробити не можуть. Уже протягом кількох місяців вони неодноразово зверталися до власника “Західенергоконтроль” з вимогою, надати доступ до ГРП, проте він, порушуючи чинне законодавство, відмовляє в доступі на територію”, – йдеться у повідомленні.
Кілька днів тому на ГРП спрацював запобіжний клапан. Це може призвести до надзвичайної ситуації. В результаті 12 домоволодінь залишилися без газу.
 До слова, відповідно до Кодексу газорозподільних систем Оператор ГРМ, «Івано-Франківськгаз», має право безперешкодного та безкоштовного доступу до земельних ділянок всіх форм власності, на яких розташована газорозподільна система, для виконання своїх функцій та обов’язків, передбачених законодавством.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено