Івано-Франківськ

Польща суттєво послаблює карантин: які зміни

У сусідній Польщі від наступного тижня починається наступний етап послаблення карантину. Пом’якшують обмеження від 13 до 26 червня.

783f9ee 0e2fe8b 6264fd1 bfe01d8 polsha

Зокрема, Буде збільшено кількість людей, які можуть одночасно бути в культових спорудах та у готелях і ресторанах.

Про це заявив прем’єр країни Матеуш Моравецький на брифінгу 10 червня.

Так, найближчими днями у Варшаві відкриють національний стадіон, щоб там могла діяти зона вболівальників під час Чемпіонату Європи з футболу. Утім, лише від 26 червня на масових заходах та концертах в спортивних залах може бути зайнято 50% місць.

Крім того, планується від 13 червня дозволити культовим спорудам приймати до 50% відвідувачів від загальної кількості, а від 26 червня – готелі та ресторани зможуть приймати відвідувачів на 75% своїх можливостей. Також тоді ж відновлять роботу нічні клуби і дискотеки, але встановлено ліміт – 150 осіб.

Більшість нових правил діятиме від 26 червня. Ми пом’якшуємо обмеження на час відпусток і поставимо їх у залежність від кількості захворювань“, – заявив Моравецький.

Від 13 червня в Польщі відновлять роботу гастрономічні зони в кінотеатрах, театрах, концертних залах і інших установах культури. Від 26 червня на ярмарках і конференціях діятиме правило: 1 людина на 10 квадратних метрів приміщення. Те саме стосуватиметься бібліотек, виставок, спортзалів. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено