Івано-Франківськ

У Калуші вітають з нагородами творчих та успішних освітян (ФОТО)

Урочиста подія відбулася вчора, 10 червня, в у приміщенні приватного ліцею «Католицький ліцей святого Василія Великого» у місті Івано-Франківськ.

1623399361 741b2bc367a7c3d0737c large

У Калуші повідомляють приємну новину про визнання своїх успішних педагогів, пише ПІК з посиланням на Калуську міську раду.

“10 червня 2021 року в у приміщенні приватного ліцею «Католицький ліцей святого Василія Великого» у м. Івано-Франківськ відбулась урочиста подія – нагородження переможців та учасників ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021”, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління”, – йдеться у повідомленні.

У номінації «Учитель року-2021» заслужені нагороди вручили:

Мирославу Кусню, директорові Калуського ліцею №5;

Олесі Жураківській, учительці Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка;

Романові Михайлюку, учителеві трудового навчання Голинського ліцею.

Почесними нагородами та грошовими сертифікатами удостоєні педагоги та учні Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка за перемоги у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України Назар Забавський (науковий керівник Ольга Сербін), Артур Савчій (науковий керівник Алла Маковська), Марія Циріль (науковий керівник Олеся Жураківська).

Пошановано переможців обласної учнівської олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління Катерину Голубовську й Ілону Шелешко, їх наставника – учителя історії та правознавства Ольгу Забавську.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено