Івано-Франківськ

Стало відомо, хто два роки буде директором ліцею у Галичі (ФОТО)

У трьох етапах конкурсу Людмила Мусякевич "перемогла саму себе".

22dfaea30351421231269bca3868e7c0 scaled

У Галичі  відбувся конкурс на заміщення посади керівника Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла Галицької міської ради Івано-Франківської області, повідомляє міськрада, пише ПІК.

В конкурсі на директорську посаду брала участь одна кандидатка  – Людмила Мусякевич, заступниця директора з виховної роботи Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла. 

1585348c7a75177ccacf05d02a22425d scaled

Одноголосно, дев’ятьма голосами членів  конкурсної комісії, вона була допущена до трьох етапів випробувань, які успішно пройшла.

Йдеться про розв’язання тестових завдань, ситуаційного завдання та про публічну презентацію перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Підсумковий рейтинг кандидатки склав 12,8 бала, на підставі чого комісія вирішила:

“Рекомендувати Галицькому міському голові Кантору  О.М. призначити Людмилу Мусякевич на посаду директора Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла Галицької міської ради Івано-Франківської області, як таку, що пройшла конкурсний відбір та укласти з нею строковий трудовий договір (контракт) строком на 2 (два) роки”, -йдеться у протоколі комісії.

Тим часом серед галицьких освітян превалює думка, що було б краще, якби у конкурсі брав  участь бодай ще один кандидат на посаду директора ліцею. А так скептики мають підставу казати, що Людмила Мусякевич “перемогла саму себе”. Щоправда, такий формат конкурсу не суперечить закону.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено