Івано-Франківськ

На Львівщині, реставруючи архітектурну пам’ятку, нагріли руки на 1 мільйон гивень

Санкція статті за такі злочини передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

2071530 u radomishli buhgalterka ditsadkiv pererahovuvala podatki na vlasniy rahunok takim chinom zhinka zbagatilasya na sumu 320 tis grn

На Львівщині підозрюють групу осіб у заволодінні великими коштами час реставрації археологічної пам’ятки національного значення, повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури, пише ПІК.

“Встановили, що у грудні 2020 року директор підприємства замовника робіт, дві службові особи суб’єктів господарювання – виконавці робіт та спеціаліст з технічного нагляду, шляхом завищення вартості виконаних робіт, заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 1 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також зазначають:

“Зокрема, при здійсненні реставраційних робіт комплексу пам’ятки археології національного значення на території Львівської області, у первинних документах щодо завезення насипного ґрунту було внесено відомості про виконану роботу та їх вартість, однак жодних робіт із перевезення насипного ґрунту здійснено не було”.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом особам за фактом заволодіння бюджетними коштами (ч. 5 ст. 191 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Львівській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено