Івано-Франківськ

У Болехові вимагають від влади пяснень щодо будівництва маркету АТБ

У Колективному запиті люди пишуть, що обмежені розміри ділянки забудови призведуть до знищення багаторічних зелених насаджень а також транспортного колапсу.

safe image

У Болехові, де розпочали будівництво продуктового супермаркету АТБ, може постраждати привабливий для жителів образ центральної частини міста. Про це ініціативна група мешканців пише у Колективному запиті до влади та вимагає дати офіційну відповідь у законний термін, повідомляє ПІК.

“Нам стало відомо, що у зв’язку зі спорудженням даного супермаркету міська рада планує реконструкцію центральної частини міста, яка призведе до різки багатолітніх насаджень, знищення газонів та клумб центрального скверу, у якому ростуть особливо рідкісні та цінні породи каштанів та лип. За оцінками екологів вартість одного каштану може сягати 1 000 000 гривень”, – йдеться у зверненні.

Люди ставлять у посланні до влади й інші гострі питання.

199703012 108321761483869 2565957837334738962 n

Нагадаємо, що 5 квітня цього року ПІК повідомляла: у Болехові збудують продуктовий супермаркет відомої мережі. Об’єкт зведуть на площі Івана Франка, поблизу аптеки, на місці незавершеного будівництвом торгового комплексу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено