Івано-Франківськ

У мережі показали кабінет Зеленського після ремонту (ФОТО)

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з представниками західних ЗМІ в новому робочому кабінеті.

У мережі з’явилися фото кабінету Глави держави, де одразу ж кидаються в очі неонова вивіска та штучні джунглі. Про це у Фейсбук повідомив керівник фотослужби українського бюро Associated Press Єфрем Лукацький, пише ПІК.

У мережі показали кабінет Зеленського після ремонту (ФОТО)

В оновленому кабінеті  Володимира Зеленського немає величезного столу, відсутні картини, вази з квітами й інші прикраси та аксесуари. Стіни від підлоги до стелі прикрашені штучними джунглями, а позаду крісла Зеленського на стіні висить неоновий напис «Центр Дії Президента». 

На зображенні може бути: у приміщенні

До слова, Лукацький також зазначив, як виглядали робочі кабінети попередніх українських президентів.

За часів Леоніда Кравчука в інтер’єрі були бюсти Леніна, серпи молота та інші радянські символи Крім того, на підлозі з’явилися порожні ніші від бюстів. В офіси були дизайн вечірки, масивний стіл та багато телефонів. Герб країни вже був тризубом, але довгий час в інтер’єрі була присутня радянська символіка.

Леонід Кучма кардинально змінив дизайн, починаючи з підлоги, на якій працював. Золото – не помиляюсь, багато золота — пішло в інтер’єр. Хтось вперто хотів перетворити будівлю колишньої комуністичної споруди на Паризький Версаль.  Треба віддати належне: Кучма любив фотографії, а в коридорах було багато документальних фото.

Віктор Ющенко почав перебудовувати інтер’єр з притаманним смаком. Кувшини, антикварні різьблені меблі і звичайно ж бюст Кеннеді прикрасив його кабінет. У коридорах з’явилися картинки з українськими пейзажами та гобеленами.

Віктор Андрійович забрав античні меблі, а Віктору Федоровичу сподобався блиск золота, і він посприяв, і сільські краєвиди почали замінювати музейні експонати.

Петро Олексійович Порошенко давав інтерв’ю в офісі, подібно до офісу професора історії. Стіни змушені книжкові шафи з книжками переважно академічного змісту. Золото тільки на хлібах книг.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено