Івано-Франківськ

У Франківську відбулася вечірка на підтримку будівництва “Дачі Сірків” (ФОТО)

16 червня в Івано-Франківську організували та провели вечірку з аукціоном, щоб зібрати кошти на будівництво "Дачі Сірків".

1 15 scaled

Мова йде про новий сучасний притулок для чотирилапих, який має з’явитися у приміському селі Хриплині.

«Це вже шостий наш захід. На цей раз наша мета: зібрати кошти на будівництво притулку європейського рівня. Нині в нас 35 лотів. Сьогодні зібралися щирі, відкриті, люблячі серця, які допомагають братам нашим меншим», – наголосила Маргарита Бойко, генеральний директор фірми-організатора.

IMG 1279 scaled

На “Дачі Сірків” планують облаштувати центр перетримки, ветеринарну клініку, а головне – створити затишні умови проживання хвостатих безхатьків. Відтак, назвали свій проєкт по-домашньому – дача.

Сотні собак викинутих на вулицю жорстокими господарями шукають прихистку. Волонтери благодійної організації «Дім Сірка» роблять все можливе, щоб хоч трішки полегшити їхню важку долю. Без нашої допомоги тваринкам не обійтись“, – наголосили організатори. 

IMG 1271 scaled

Під час заходу, який відбувався у готелі «Надія», проведи цікавий аукціон, шоу дресированих собак, а також виступ зірки «Голосу країни» Сергія Лазановського, повідомляє журналіст ПІК з місця події.

IMG 1327 scaled

«Цей захід відбувається вже шостий рік поспіль, благодійний вечір на підтримку “Сірків”. Ми популяризуємо цю подію. Приїхав навіть депутат зі Львова, а також гості з-за кордону. Ми не втрачаємо надію зібрати кошти, а це чимало – 70 тис. доларів. Я надіюся, що в цьому році ми перейдемо за 100 тисяч гривень від лотів та благодійності. Багато картин, футболок спортсменів, реквізитів для кожного”, – коментує керівниця БО “Дім Сірка” Наталія Когут.

IMG 1310 scaled

На утримані «Дому сірка» є три притулки – в Івано-Франківську, Калуші та Коломиї.

«Це дійсно світлий, яскравий і добрий проєкт, тому що зроблений з любов’ю для тварин від людей. Це велика справа. Особливо, коли є потреба в цьому. Дякую усім і сподіваюся, що присутні не будуть скупитися», – каже Ірина Чолій, розробник проєкту притулку.

IMG 1285 scaled

Додамо, що усі кошти з продажу квитків і лотів, а це 136 700 гривень, будуть перераховані на новий притулок для тварин.

ПІК пропонує вашій увазі фоторепотаж з події:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено