Івано-Франківськ

У Снятині вирішили питання з будівлею Укрпошти і аптекою (ФОТО)

У місті 15 червня відбулося засідання Виконавчого комітету міської ради.

У Снятині на розгляд членам Виконкому виносилося 36 питань, що стосуються важливих сфер життя  територіальної громади. Про це повідомляє Снятинська міська рада, пише ПІК.

У Снятині вирішили питання з будівлею Укрпошти і аптекою (ФОТО)

 Зокрема, заступник міського голови Василь Анатійчук повідомив про позитивне вирішення питання щодо ТОВ «ЗІМА». Незабаром в приміщенні, яке незаконно займала дана аптека, буде відкритий аптечний пункт Снятинської комунальної аптеки №52.

     Щодо будівлі Укрпошти, власниками Укрпошти планується виставити на аукціон будівлю Укрпошти в місті Снятині, яка перебуває в аварійному стані, не раніше осені, у зв’язку із тим, що процедура продажу таких об’єктів досить складна та довготривала.

201452181 1662401923953869 7912722954508777673 n.jpg? nc cat=104&ccb=1 3& nc sid=aee45a& nc ohc=7LRANWPEvFIAX BotXi& nc ad=z m& nc cid=0& nc ht=scontent

Членами Виконкому було утворено Міжвідомчу раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, а також створено міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Окрім того, було прийнято рішення про встановлення меморіальної дошки єврейських жертв розстрілу у с. Потічок та меморіальної дошки в с.Драгасимів з нагоди 70-ї річниці депортації жителів села Драгасимів в Миколаївську область.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено