Івано-Франківськ

У Снятині хочуть висилити з лікарні аптеку, яка незаконно там знаходиться

Аптечне керівництво відмовляється покидати приміщення, влада громади звернулася до суду.

72532

У Снятині вчора відбулося шосте засідання виконавчого комітету міської ради, на якому, зокрема, розглянули питанням щодо  роботи ТОВ «ЗІМА» (аптека), яке розташованеа на першому поверсі Снятинської багатопрофільної лікарні, повідомляє міськрада, пише ПІК.

Аптека працює без жодних договорів та покидати приміщення не хоче. За словами в. о. начальника відділу правової, кадрової та мобілізаційної роботи міської ради Юрія Рудника, договір на оренду приміщення закінчився ще у 2018 році.

“З того часу аптека не покидає дане приміщення та працює без жодних договорів. Попередньо міською радою були направлені листи до керівництва аптеки з проханням звільнити приміщення. На даний лист було отримано відповідь, що ТОВ «Зіма» відмовляється звільняти приміщення”, – йдеться у повідомленні.

У міськраді також зазначають, що консультувалися з працівниками Коломийської окружної прокуратури, які зазначили, що зобов’язати власників аптеки покинути приміщення можна лише за рішенням суду. Але варто відмітити, що такі питання можуть розглядатися роками.

“Проте міська рада направила звернення до Коломийської окружної прокуратури з проханням «звернутись до суду, в інтересах Снятинської міської територіальної громади з метою зобов’язати ТОВ «Зіма» звільнити вбудоване приміщення на першому поверсі Снятинської багатопрофільної лікарні, загальною площею 41,0 кв. м., що розташоване в м. Снятин, вул. Стефаника, 2», – зазначали на засіданні виконкому.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

У Польщі хакери з України та Білорусі вкрали у людей майже 400 тисяч доларів

Зеленський запропонував розробити закон про статус олігархів і ввести проти них санкції

Стало відомо, які п’ять проблем люди вважають найгострішими в Україні (ІНФОГРАФІКА)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено