Івано-Франківськ

В Івано-Франківську чоловік погрожував підірвати гранату (ФОТО)

Вчора, 18 червня, під час патрулювання Привокзальної площі, інспектори помітили групу чоловіків, що розпивали алкогольні напої.

Інспектори зробили зауваження та невідомі відреагували агресивно. Один з них дістав предмет схожий на гранату Ф1, сказавши, що це бойова граната і почав погрожувати підірвати її.

Про це повідомляє Муніципальна інспекція Івано-Франківськ, пише ПІК.

“Наші працівники здійснили виклик на лінію 102 і пішли за порушником, щоб не випустити його з поля зору. Паралельно направляючи в телефонному режимі працівників поліції”, – йдеться у повідомленні.

На виклик прибули працівники поліції спеціального призначення. Чоловік почав погрожувати поліцейським і чинити їм опір. Його затримали, викликали слідчо-оперативну групу і вибухотехніків.

При поверхневій перевірці виявили у сумці чоловіка предмет схожий на гранату Ф1 і ніж. Експерти вибухотехніки попередньо повідомили, що граната не бойова.

“Наші працівники надали пояснення працівникам поліції. Порушника забрали до міського відділу поліції для притягнення до відповідальності”, – додають у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено