Івано-Франківськ

Вийшла з дому в сторону кладовища: на Калущині розшукують жінку

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Правоохоронці розшукують уродженця Любомля за підозрою у шахрайстві та підробленні документів - КОРДОН

18 червня о 07.45 до Калуського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області надійшов лист-звернення від Калуського відділу ГУ НП в області про те, що розшукується 83-річна жителька смт. Войнилів Войнилівської ТГ Калуського району, яка 16 червня, близько 08.00 вийшла із дому в сторону сільського кладовища, що знаходиться в районі лісового масиву і подальше її місце перебування не відоме.

“О 08.56 для проведення пошуково-рятувальних робіт залучили рятувальників ПРВ м. Івано- Франківськ (5 чол., 1 од. тех.,) та кінологічного відділення (3 чол., 3 собаки) СПРЧ АРЗ СП. О 10.20 розпочались пошуково-рятувальні роботи. Додатково о 11.35 для проведення пошуків квадрокоптером залучили працівників ВОЗ, ТС та ІТ ОКЦ ГУ ДСНС в області (2 чол., 1 од.тех.)”, – йдеться у повідомленні.

Впродовж дня для проведення пошуково-рятувальних робіт в смт. Войнилів було залучили 37 чол., 3 тех., з них: 12 чол., 2 тех. ГУ ДСНС, 1 чол. Калуського ВП ГУНП, 20 чол., 1 тех. НГУ в області, 4 чол. місцевого населення. О 14.11 замінили рятувальників ПРВ м. Івано-Франківськ на рятувальників ПРВ смт. Вигода (5 чол., 1 од. тех.,).

Протягом дня 18 червня обстежили лісовий масив та чагарники сторону с. Середнє та с. Павликівка на площі 18 га.

Станом на 20.00 18 червня місце перебування 83-річної жительки не встановили, пошуково-рятувальні роботи призупинені та будуть продовжені о 08.30 19 червня з залученням додаткових сил від ГУ ДСНС в області (особовий склад Калуського РУ) та Калуського ВП ГУ НП.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено