Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 21 – 27 червня

Близнюкам астрологи прогнозують вдалі контакти, а Рибам - не радять критикувати керівництво.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп підкаже, як краще поступати, щоб все виходило якнайкраще, без зайвих труднощів, пише ПІК.

  • ОВЕН

Ви готові зібрати всі сили і реалізувати їх на практиці, що допоможе просуванню вперед. Посилюється ваша конкурентоспроможність та агресивність. Але, напад − не найкращий захист. Більше того, вам взагалі не потрібно захищатися.

Не варто перебивати, сперечатися, пояснювати, перекладати провину на інших.  Поважайте точку зору та авторитет співрозмовника, не реагуйте на провокації.

  • ТІЛЕЦЬ

Протягом тижня зможете розслабитися і позбутися стресу. Хороший період для гармонізації стосунків у сім’ї та з коханою людиною. З легкістю зав’язуються романтичні знайомства, але якщо об’єкт симпатій стає нецікавим, то спілкування швидко зводиться нанівець.

Натхнення, уява, інтуїція, розуміння інтересів близьких допоможуть вам вирішити багато проблем. Проникливість допоможе у практичних питаннях.

  • БЛИЗНЮКИ

Ваші старання забезпечать позитивний результат будь-яких справ, а зміни принесуть покращення якості життя. Посилюється ваша інтелектуальна діяльність, вдало вирішуються багато завдань, зокрема за допомогою інтуїції.

Хороший період для читання професійної літератури, підвищення кваліфікації, отримання потрібних знань, навчання. Безліч вдалих контактів, телефонних дзвінків, обов’язково приведуть до реальних результатів. Вдало складаються короткі ділові поїздки.

  • РАК

Ви зможете впритул наблизитися до реалізації своїх цілей. Гарний час для самореклами, а кар’єра та інші амбіції виступають на перший план. Ваша наполеглива праця привертає увагу навколишніх і тих, хто має владу.

Активізується діяльність, пов’язана з керівництвом і представниками влади. Це може означати, що вам доведеться робити додаткову роботу для свого керівника. Не беріть участі у справах, якщо не хочете, щоб про них дізналися навколишні.

  • ЛЕВ

Піднімаються старі проблеми, зобов’язання, дані колись обіцянки. Можуть виникнути складнощі і протистояння з керівництвом, представниками влади. Існує тенденція до розриву старих стосунків.

Лише подолання негативних психологічних посилів допоможе уникнути великих неприємностей. Так, ви зможете з новими силами і чистою свідомістю будувати подальше життя.

  • ДІВА

Можливе отримання приємної звістки, довгоочікуваного листа. Реорганізація робочої обстановки і методів виробництва, які підвищать продуктивність праці у подальшому. Піднесений настрій і незвичайна рухливість, сприяють вирішенню багатьох практичних завдань.

Тиждень сприятливий для будь-яких контактів вдома, вирішення важливих питань у неформальній обстановці.

  • ТЕРЕЗИ

Ви можете відчути деякий тиск з боку інших людей, можлива критика на вашу адресу. Але якщо ви прагнете популярності і ведете активне соціальне життя, доведеться це прийняти і зробити висновки.

Досягати поставлених цілей наодинці буде складніше, ніж разом з партнером. Поліпшуються стосунки з протилежною статтю, з’являються нові знайомства, поновлюються дружні взаємини.

  • СКОРПІОН

Якщо виявите більше енергії та ентузіазму у професійній діяльності, то отримаєте схвалення. Посилення фізичної енергії додає вам духу суперництва в тому, що стосується роботи.

Якщо в роботі швидкого рішення немає, то виникає роздратування і з’являється схильність до поспішних дій. А це може привести до фінансових ускладнень, що стосуються спільного капіталу, питань страхування, податків, аліментів і спадщини, боргових зобов’язань.

  • СТРІЛЕЦЬ

Імпульсивність і нервозність спонукають до необачних кроків. Критичність у судженнях ставить під удар значущі стосунки.  Прийшов час відмовитися від застарілих, безперспективних ділових взаємин.

З’являється тенденція до зайвого оптимізму, фінансового марнотратства, деякі упередження і забобони, ідеологічна незгода і необачні обіцянки, багато в чому пояснюють невдачі цього періоду.

  • КОЗЕРІГ

Ваша енергія та активність можуть стати у нагоді там, де потрібно швидко діяти та організовувати важливі заходи, впевнено розмовляти з впливовими людьми. Діловий натиск і готовність ризикнути приносять прибуток та успіх.

Керівництво щодо  вас налаштоване благодушно та з великою ймовірністю підтримає прохання про збільшення зарплати і допомоги в особистих проблемах.

  • ВОДОЛІЙ

Зовнішні обставини сприяють цілеспрямованим, конструктивним діям. Саме за вашими справами вас оцінюють у цей період. Якщо слів виявиться недостатньо, то ви можете виконати безліч доручень та інших справ й отримати додаткові бонуси.

Це гарний час для коротких поїздок у ті місця, де ви були доволі давно. Тиждень сприятливий для реорганізації виробництва, купівлі оргтехніки, впровадження новаторських ідей.

  • РИБА

У центрі уваги опиняться доходи, які збільшилися завдяки наднормовій праці, пошуки додаткової роботи та інші дії, з метою заробити більше грошей.

Небезпечно здійснювати довгострокові фінансові вкладення, грати на біржі, оформляти договори оренди і критикувати керівництво. Говоріть більше компліментів і менше критикуйте, цим ви зможете привернути увагу потрібних людей. Особливо коханих.

kupala

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено