Івано-Франківськ

У Франківську розпочався тенісний турнір “Меморіал пам’яті Ігоря Пилипчука” (ФОТО)

21 червня на кортах ДЮСШ "Олімп" в Івано-Франківську розпочався всеукраїнський тенісний турнір "Меморіал Ігоря Пилипчука".

1 20 scaled

У традиційних всеукраїнських змаганнях приймають участь юнаки та дівчата до 16 років, пише ПІК.

Змагання 1-ї категорії відбуватимуться з 21 по 25 червня і зібрали найсильніших юніорів (21 учасник) та юніорок (13 учасниць) з усіх куточків України, а саме – Києва, Донецька, Харкова, Дніпра, Кривого Рога, Львова, Хмельницького, Стрия, Івано-Франківська та інших міст.

4 3 scaled

Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з першого ігрового дня:

Про Ігоря Пилипчука

Майстер спорту міжнародного класу, чемпіон СРСР, член збірної СРСР, багаторазовий чемпіон міжнародних змагань. Ігор Борисович перемагав на корті світових зірок, таких як Іван Лендл та Олександр Метревелі.

Ігор Борисович був надзвичайно талановитим спортсменом. Шаміль Тарпищев вважав його, найталановитішим тенісистом, з яким йому приходилося працювати. Він зазначав:

«Талант Ігора Борисовича полягав в унікальному поєднанні фізичних якостей, обов’язкових для нашого виду спорту, – він був і швидким, і витривалим. Такий народжується один на 25 тисяч тенісистів. Ну ще голова від природи має працювати так, щоб спортсмен тактику вибудовував, м’яч відчував, прогнозував дії противника. Це важко виховати, але є люди, обдаровані цими почуттями від природи. Але щоб в комплексі все це зійшлося в однієї людини, такого мені зустрічати більше не доводилося». ⠀

Саме завдяки його людяності, щирості, професіоналізму та з безмежної поваги до Ігора Борисовича – його учні започаткували проведення щорічного тенісного турніру.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено