Івано-Франківськ

У Львові сталася аварія з патрульними, які везли до лікарні хворе немовля

Один із автомобілів не пропустив машину патрульних.

У Львові патрульне авто з увімкненою сиреною і проблисковими маячками не пропустив позашляховик. Про це повідомляє патрульна поліція Львівщини, пише ПІК.

У Львові сталася аварія з патрульними, які везли до лікарні хворе немовля

“Учора, о 23-й годині 30 хвилин, на перехресті площі Торгової та площі Різні сталася ДТП за участю патрульного автомобіля та позашляховика Jeep”, – йдеться у повідомленні.

На лінію 102 о 23-й годині 15 хвилин звернувся схвильований батько і повідомив, що їхній 9-місячній дитині дуже зле, вона задихається і попросив допомоги дістатися з вулиці Джорджа Вашингтона до лікарні на вулиці Пилипа Орлика. Також батьки викликали на місце таксі. Всі приїхали одночасно і патрульні, увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору почали супровід.
На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі
“На згаданому перехресті, зупинилися усі автомобілі та пішоходи аби пропустити спецтранспорт з увімкненими сигналами. Проте, керманич позашляховика не пропустив автомобіль патрульних. На місці події працювали слідчі з ДТП, які встановлять усі обставини події. Дитину доставили до лікарні та передали у руки медиків”, – додають у поліція.
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено