Івано-Франківськ

На Прикарпатті рятувальники боролися з наслідками негоди

Негода пошкодила містки, розмила дорогу та повалила дерева.

25 червня, в період з 17.00 до 20.00 на території міста та області спостерігалися зливові опади у вигляді дощу з поривами шквального вітру. Негода наробила лиха на Верховинщині та Рогатинщині, інформує ПІК з посиланням на Управління цивільного захисту.

Також 25.06.2021 р. близько 21.00 внаслідок інтенсивних опадів у вигляду дощу, грози відбулось підняття рівня води в р. Чорний Черемош, в результаті чого:

  • пошкоджені 2 пішохідні містки в с. Шибене Зеленської ТГ Верховинського району, перехід через річку здійснюється через об’їзні шляхи;
  • розмито дорогу місцевого значення “Ільці-Буркут” (орієнтовно 50 м.), через що відсутнє сполучення до 1 населеного пункту (с. Буркут, станом на 25.06.2021 р. мешканців в даному населеному пункті немає);
  • через нанесення річкового гравію та намулу ускладнений проїзд легковим транспортом на дорозі місцевого значення між с. Бистрець та с. Шибене.

“Станом на 22.30 рівень води в річці поступово спадав, опади припинились. МОГ Верховинського РВ ГУ ДСНС проводиться моніторинг можливих негативних наслідків в результаті ускладнення погодних умов. Загиблих та постраждалих в результаті негоди не зареєстровано”, – йдеться у повідомленні.

У Рогатинській ТГ негода валила дерева:

  •  о 20.25 у с. Залужжя. Рятувальники ДПРЧ- 16 м. Рогатин надали допомогу по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на проїжджу частину автодороги.
  • о 21.00 у, с. Вербилівці. Рятувальники ДПРЧ-16м. Рогатин надали допомогу по розрізанню гілок дерева, що внаслідок пориву вітру впало на проїжджу частину автодороги.
  • о 21.17 у с. Підгороддя. Рятувальники ДПРЧ-16 м. Рогатин надали допомогу по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на господарську будівлю та перекрило місцеву дорогу.

Для проведення робіт залучили 3 од. тех., 10 чол. від ГУ ДСНС в області.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено