Івано-Франківськ

Франківці скаржаться на їдкий запах диму

Скаржаться франківці на запах диму з монастиря, що на вулиці Івасюка.

ca654bde9056dd58 scaled

У грудні минулого року мешканці будинків, що на вулиці Івасюка, вже скаржилися на їдкий дим, що йде з комина монастиря, який розташований поблизу. Тоді навіть ініціювали зустріч із настоятелем храму. Тоді настоятель сказав, що закон в монастирі не порушують. Опалюють тут, за його словами, лише дровами. Згодом ситуація ніби затихла, втім і зима закінчилася, пише ПІК.

Але 28 червня в групі Комуналка ІФ з’явився допис Svitlana Tichonova про те, що знову з монастиря йде їдкий дим.

“Що нового? Не нове, а жахливе старе.. Зараз 1.50 ночі, увесь добрий люд спить, а наш монастир на Івасюка знову в чергову літню ніченьку, починаючи з 9 вечора, гріється, бо змерзли?? Вітер в бік наших вікон повернув і все…ночі кінець..сну кінець… “підірвалася” посередночі від їдкого запаху диму.. Що там настоятель кореспонденту казав?? :”палимо чистими дровами”… То чому ж вони так тяжко смердять посередночі? Тай за що мені ця кара? Чому тут, в густонаселеному районі? Чому посеред спального району?? І чому в 30 градусну спеку позмерзли?? Та цілу зиму і весну їм же ніхто нічого не казав?? Паліть, грійтеся.. А сьогодні 28 червня, вчора було 27.., а в середу і четвер була 34 градусна спека, бетонні будинки розжарилися до 45.. і щоночі оте знущання.. Так.. Мені 60..і я чомусь хочу дихати вночі…”,- йдеться у дописі.

Також дінка додала, що телефонувала в службу реагування.

“Подзвонила вже котру ніч в службу реагування, сьогодні чергова пані з перших моїх слів швидко кинула:” знаю..знаю..вже пишу, завтра доповім” і кинула трубку.. Розумію.. Мешканці району вже їх дістали своїми відчайдушними зверненнями.. Але що нам робити?? Роки питання не вирішується.. Доповім керівництву… І що? За ці кілька спекотних ночей я майже щоночі дзвонила з криком про допомогу… Нічого…”, – пише пані Світлана.

Фото – Суспільне Карпати.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено