Івано-Франківськ

За 1 мільйон гривень хабара судитимуть начальника податкової на Тернопільщині

За цю суму посадовець обіцяв підприємцеві зменшити штрафні санкції та не скеровувати результати перевірок до правоохоронних органів.

5df356be5c2188da7165f727a8d998ff

На Тернопільщині 1 млн грн неправомірної вигоди отримав за зменшення штрафних санкцій начальника податкової інспекції, якого судитимуть, повідомляє Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури, пише ПІК.

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника районної ДПІ ГУДПС в Тернопільській області, що отримав 1 млн грн неправомірної вигоди від підприємця за зменшення суми штрафних санкцій та посередника у вчиненні злочину(ч. 4 ст. 368 КК України).

“Слідством встановлено, що начальник ДПІ ГУ ДПС в Тернопільській області отримав через посередника від місцевого підприємця 1 млн грн неправомірної вигоди після перевірки господарських операцій приватного підприємства. За цю суму посадовець обіцяв зменшити розміри штрафних санкцій за порушення податкового законодавства та не скеровувати результати перевірок до правоохоронних органів для реєстрації кримінального провадження”, – йдеться у повідомлення.

Також фігурант обіцяв розблокувати податкові накладні та виключити підприємство з критеріїв ризиковості платника податку.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі третього слідчого відділу ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено