Івано-Франківськ

На Прикарпатті зафіксували 17 млн грн збитків спричинених міжнародним компаніям

Підозрюваний порушував авторські права: створив у мережі Інтернет вебсайти, на яких організував розповсюдження аудіовізуальних творів кінематографії без дозволу правовласників.

YUK Armada 032 Zahyst avtorskyh prav osoblyvosti pravovogo regulyuvannya v Ukrayini ta za kordonom 02

 

На Прикарпатті повідомлено про підозру в розповсюдженні фільмів із порушенням авторського права. Фігурант спричинив 17 млн грн збитків міжнародним компаніям, повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури, пише ПІК.

“За даними слідства, підозрюваний створив у мережі Інтернет вебсайти, на яких організував розповсюдження аудіовізуальних творів кінематографії без дозволу правовласників. Цими діями він надав вільний доступ користувачам всесвітньої мережі Інтернет до перегляду та копіювання вказаних творів і спричинив охоронюваним законом інтересам міжнародних компаній матеріальну шкоду на понад 17 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Івано-Франківська  громадянину повідомлено про підозру в порушенні авторського і суміжних прав (ч. 3 ст. 176 КК України).

Документування протиправної діяльності здійснювалось працівниками відділу протидії кіберзлочинам Департаменту кіберполіції Національної поліції України в Івано-Франківській області спільно зі слідчими Івано-Франківського районного управління Головного управління Національної поліції в області.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено