Івано-Франківськ

“Дні Карпатської культури”: у Косові відбудеться культурно-розважальний фестиваль

Майстер-класи, концерти, покази традиційного одягу, дегустації гуцульських страв та багато іншого відбудеться під час фестивалю "Дні Карпатської культури".

“Дні Карпатської культури” відбуватимуться 6-го та 7-го липня. Вхід – безкоштовний, дрес-код – одяг в етнічному стилі, пише  ПІК з посиланням на Фейсбук-сторінку Єврорегіон “Карпати – Україна”.

204926604 4277523775612772 8139354584420377458 n scaled

“Дні Карпатської культури”: у Косові відбудеться культурно-розважальний фестиваль

“Дні карпатської культури – це розваги на будь-який смак! Подія, що відкриє давні традиції у сучасному контексті та зарядить усіх гостей неповторними емоціями”, – запевняють організатори.

У перший день фестивалю, 6 липня, відбудеться презентація міста Косів. Увечері – концерт за участю гуртів: КАРНА, Joryj Kłoc, Медовий полин, Гуцули. Також цього вечора учасники міжнародного пленеру керамістів «Золоте горно 2021» проведуть випал вогняної скульптури.

У другий день фестивалю, 7 липня, відбуватиметься показ традиційного одягу та строю Лудинє-Фамілія. А увечері Івано-Франківський драмтеатр привезе до Косова “Гуцулку Ксеню”.

Дні Карпатської культури організовує Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та Косівська міська рада в рамках проєкту «Світ карпатських розет – заходи зі збереження унікальності культури Карпат».

Читайте також:

 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено