Івано-Франківськ

У Галицькій громаді привітали жительку із 100-річним ювілеєм (ФОТО)

100 років сьогодні, 3 липня святкує Корнелія Гнатюк із села Козина.

У Галицькій громаді привітали жительку із 100-річним ювілеєм (ФОТО)

У Галицькій громаді ювілярку привітали міський голова – Олег Кантор,  староста села Віталій Пасічняк та отець Іван Гнатюк. Про це повідомляє Галицька територіальна громада, пише ПІК.

Ювілярці в другому сторіччі життя подякували за невтомну працю, вручили грамоту-вітання та побажали міцного здоров’я, бадьорості, добра, щастя, Божого благословення. Нехай Господь дарує Вам ще багато Многих і Благих літ!
На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, квітка та у приміщенні
На зображенні може бути: торт, троянда та текст
Іменинниця поділилася секретом довголіття – щира молитва та віра у Бога, любов до батьків і ближніх продовжує життя. Вона закликає творити добро, адже воно завжди повертається сторицею.
Господь розпорядився так, що за прожитих сто років жінка побачила найцінніше – народження трьох синів ( Степана, Богдана та Тараса), п’ятьох онуків, дванадцять правнуків, які підтримують та люблять свою матір і бабусю.
 На долю пані Корнелії випало чимало випробувань, адже в 1955 році чоловіка за участь в УПА було вислано в Норильськ та не задумуючись ні хвилини – вона їде за ним! Вже в 1956 році їм дозволили повернутися до України, де і народився син Тарас. Ювілярка все своє життя пропрацювала в колгоспі та це не завадило їй дати своїм синам вищу освіту.
На зображенні може бути: 1 особа, сидить та у приміщенні
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено