Івано-Франківськ

Не обходиться без сварок: Настя Каменських розповіла про життя з Потапом (ФОТО)

Він як справжній джентльмен часто запрошує дружину на побачення.

bNkh1Az6yBJyLF5tWx6AxFDgDRFkRExPlbmHpgSP scaled

Настя Каменських відверто розповіла про життя зі своїм чоловіком Потапом, яз яким недавно відсвяткували другу річницю шлюбу, ну а разом вони набагато довше. Співачка відверто зізналася, що і у них не обходиться без сварок, пише ПІК.

Настя вважає, що навіть в сварках і кризах можна знайти користь, головне вміти знаходити компроміс з коханими.

“Під кризою ми найчастіше звикли розуміти щось погане і негативне. Але це не завжди так. Будь-яка криза – це нові можливості, новий щабель з висновками і думками, яка дозволяє вам піти далі. Ми з Льошею, як і всі люди, теж буває сваримося, але це навіть складно назвати сваркою. У нас є невеликі суперечки, але ми завжди намагаємося їх залагодити максимально швидко “, – висловилася виконавиця.

Артистка розповіла, що Потап – той ще романтик і вміє тішити її сюрпризами і побаченнями.

” Він як справжній джентльмен часто запрошує мене на побачення. І буває таке, що організовує їх навіть в інших країнах. Один з останніх таких сюрпризів був в Мексиці. Він таємно через моїх менеджерів виманив мене на студію звукозапису, хоча я думала, що ми їдемо на інтерв’ю. Привезли мене в потрібне місце, де він подарував мені написану музику для нової пісні іспанською мовою “, – поділилася Каменських.

Зірка застерегла дівчат від помилок у відносинах і дала мудрі поради.

“Я думаю, що з роками просто йде юнацький максималізм і приходить відчуття реальності. Важливо вміти чути свого партнера і, звичайно ж, прислухатися до себе, до своїх відчуттів і бажань. Багато дівчат недооцінюють себе, не люблять. І через призму особистих комплексів, які вони несуть роками, знаходять проблеми в інших “, – зазначила Настя.

За словами співачки, потрібно знайти внутрішню гармонію і тоді все налагодиться.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено